Mette Solberg

Mette har en bred og variert bakgrunn innen trening og helse. Hun har over 15 års erfaring fra treningsbransjen blant annet som PT, yogalærer og som gruppetreningsinstruktør.

Hun har en sammensatt kompetanse fra både Sverige, Italia, Danmark og Norge. Blant annet har hun grunnutdannelse innen medisin og psykologi, er sertifisert ICF coach og er utdannet Virya yogalærer ved Nordiska Yogainstitutet (www.nordiskyoga.se) i Stockholm (godkjent av Yoga Alliance USA) med videreutdannelse innen yogaterapi. Hun har også diverse kurs og utdannelse innen ulike treningsformer som slyngetrening, funksjonell trening, pilates og pre basic trening (basis trening).

Trener du med Mette får du et effektivt treningsopplegg tilpasset deg, dine behov og mål. Mette er opptatt av helhetlig trening som gir deg en frisk, sunn og balansert kropp. I tillegg til personlig trening kan hun tilby personlig yoga; en til en eller i liten gruppe, og i tillegg kan hun tilby kurs og veiledning innen stressmestring og  avspenning.

For tiden studerer Mette ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole (www.gestalt.no). Det tredje året (av fire) kan studentene begynne å praktisere psykoterapi/samtaleterapi under veiledning. Hun kan derfor nå tilby psykoterapi til redusert pris på Studioday.

Ta kontakt for mer informasjon.
metsol78@gmail.com
407 64 122

;