Trening/Ernæring

På Day trener du med personlig trener, enten «one to one», eller i små grupper. Våre trenere har høyere tverrfaglig utdannelse og lang erfaring. Vi jobber kontinuerlig med å finne den mest effektive treningsformen for å optimalisere dine resultater, og har kommet opp med flere gode programpakker.
En PT time er fra 25 minutter og oppover, og spesielt tilpasset deg og dine behov. Vi hjelper deg til å komme i form med bare to ganger 30 minutter trening pr uke!

Våre trenere har også massasjekompetanse, og kan kombinere trening med lett behandling.

Vi bruker det nye italienske kinesis utstyret, som er unikt innen treningssammenheng. Her nås alle kroppens muskler på en effektiv og hensiktsmessig måte. Kinesis gir full oppmerksomhet til «core»/balanse musklene, og gir deg god kroppskontroll.

Energiforbruket ved kinesis trening er opp til tre ganger så høyt som ved tradisjonelle maskiner. Dette gir deg høyere fettforbrenning utover hele dagen etter en hard treningsøkt!

Vi tilbyr vibrasjonstrening med det nye fitvibexel utstyret. Dette er meget effektivt til å tøye ut stive muskler, og du oppnår en helt spesiell stimulering av nervesystemet som gjør dette veldig fordelaktig å kombinere med annen trening i samme treningsøkt.

Kardiotrening utføres effektivt på våre ergonomiske tredemøller og sykler med innebygd TV og friskluftsvifte. Vi legger samtidig opp et treningsprogram for bruk ute/hjemme for de som ønsker det.

Trening hos oss er utviklet for å gi energi, like mye som for å komme i den formen du måtte ha ønsker om.

Vi tilbyr også karate og Thai-Chi for en og en, eller som gruppetrening for maksimalt fire personer. Vi har flere trenere som har god erfaring med trening av barn og ungdom, og tilbyr dette både for små grupper og for en og en.

Priser på personlig trening fra 4750.- /10 ganger 25 minutter.

 

KONTAKT OSS FOR NÆRMERE INFORMASJON

Telefon 22 69 19 00
Sørkedalsveien 10 A, 2. Etg.

E-post: info@studioday.no 

;