Barne & UngdomsYoga

Om BarneYoga

En barneyogatime består av yogaøvelser vevet sammen med historier og fortellinger på en morsom måte. BarneYogaen skal være gøy samtidig tar den for seg viktige temaer som handler om å akseptere og respektere seg selv og andre.

Yogaen bidrar også til at barnet opprettholder og utvikler en sunn, fleksibel, balansert, smidig og sterk kropp. Her gis det rom til å øve og utvikle egen forståelse av hvordan kroppen fungerer og når barnet kjenner seg selv bedre og opplever mestring blir det tryggere på seg selv. barnet blir mer motstandsdyktig i møte med en verden i endring. Onsdager kl.: 15.45 - 16.30, med oppstart 27.Februar. 
klassene er fra 6-10 personer.

Drop-in pris kr 280,- Betales ved oppmøte på StudioDay.

BarneYoga med Ida på Studioda

 


 

Om UngdomsYoga

Det å være ungdom kan være både vanskelig og stressende. Humøret kan svinge mye og fort og kroppen og sinnet utvikler og forandrer seg mye – noe som kan være spennende, men også ganske krevende.

Gjør du yoga regelmessig, f eks en gang i uka, kan du stå bedre rustet til å møte mange av disse utfordringene. Vi jobber med både kropp, sinn og pust for å utvikle styrke, fleksibilitet, finne ro og balanse. Regelmessig yogapraksis kan også gi bedre nattesøvn, fokus, konsentrasjon og selvfølelse.

Ungdomsyoga er en time for deg mellom ca 12 og 15 år. Du lærer solhilsenen og andre dynamisk yogasekvenser og klassiske yogastillinger. Pusteøvelser og avspenning er en viktig del av yoga, og hver time avsluttes med en rolig avspenning. Onsdager kl.: 16.30 - 17.30, med oppstart 27.  Februar.
klassene er fra 6-10 personer.

Drop-in pris kr 280,- Betales ved oppmøte på StudioDay.

UngdomsYoga med Karina på StudioDay

 


 

;