Yogakurs

DET VIL VÆRE VARIASJON AV MYK, STYRKENDE OG TERAPEUTISK YOGA I SMÅ KLASSER. HER FÅR ALLE PERSONLIG OPPFØLGING. DU BLIR SETT OG HJULPET UT I FRA HVOR DU ER OG HVA DU TRENGER. KLASSENE VIL BESTÅ AV 8-10 PERSONER.

Hvem passer yoga for?

Yoga er for alle! Uansett alder, kjønn, skader, begrensninger eller andre ting – alle kan gjøre yoga. Kjenner du deg stiv i kroppen? Da er yoga supert for deg, du blir litt mykere i kroppen for hver klasse du er med på.

Yoga kan tilpasses helt og holdent til hvert enkelt individ. Vi hjelper deg med å finne den yogaformen eller teknikken som passer best for deg.

Din første yogatime?

Vi tar vare på deg, enten du prøver yoga for første gang eller ønsker å bevege deg dypere inn i din praksis. Hos oss kan føle deg komfortabel og vite at hver instruktør i studioet er med deg på din reise. Det tar som regel to til tre klasser før du føler at du har kommet «inn i det». Vi har alle vært på vår første yogaklasse og vi kjenner følelsen.

Det er mange forskjellige typer yoga, prøv deg frem og se hvilken time som passer deg best.

Fordelene med yoga:

  • Skaper større mobilitet i kroppen
  • Forebygger skader
  • Gir økt konsentrasjonsevne
  • Senker blodtrykk
  • Styrker muskler og ledd
  • Øker kroppsbevisstheten
  • Styrker selvfølelsen
  • Minsker stress
  • Gir restitusjon for kropp og sinn

Timeplan

 

Basics Yoga - Nybegynner kurs

Ønsker du en klasse uten for mange avanserte stillinger, oppleve at du mestrer øvelsene og løse opp spenninger i muskulaturen? Da er Basics yoga med sine grunnleggende øvelser noe for deg.

Basics yoga er en dynamisk time som gjøres i et rolig tempo. I kurset går vi gjennom grunnleggende teknikker med fokus på lett belastning av muskulatur, senke tempo og få kontakt med pust og oppleve avspenning og tilstedeværelse. Mange øvelser vil ha styrkende effekt for store og små muskelgrupper i tillegg til at de gir økt bevegelighet. I denne timen får du løsnet opp i spenninger og slik forebygge muskelsmerter. Styrke og bevegelighetsøvelser kan hjelpe mot plager som stivhet og muskelvondt.

Kl.: 16:00-17:00, med oppstart 11. Februar 2019
Pris: 2990,- 8 fredager (ikke yoga i feriene)

Betal kurset online

Du kan også betale med Vipps number 551480 eller søk opp OMNI Yoga

;