Best Shape

Best Shape er en helseklinikk som har utviklet et helhetlig konsept for å kunne gi helsebevisste kvinner og menn et trygt alternativ innenfor kroppskonturering. Sammen med vår teknologi bruker vi vår spisskompetanse innen fettforbrenning og ernæring til å gi konkrete råd og kostveiledning som gir våre kunder de beste forutsetningene til å nå deres mål. Vi har gjort grundig research på ulike kroppskontureringsmetoder, og Verjü Green Laser fra Erchonia har vist seg å være det beste alternativet. Behandlingsmetoden er FDA godkjent for fjerning av fett, og i motsetning til mange ikke-invasive kroppskontureringsmetoder finnes det ingen uønskede bivirkninger. Vi besitter også den eneste helkropp lymfedrenasje/pressoterapimaskinen som finnes i markedet. Fettfjerning med laser og lymfedrenasje kombineres med vibrasjonstrening for ekstra effekt. I tillegg tilbyr vi IV-terapi som ikke er mulig å oppdrive noen andre steder.

Med vår helhetlige tilnærming og komplette behandlingstilbud gir vi deg effektive og varige resultater.

Best Shape tilbyr vektreduksjon, kroppskonturering, fettfjerning med laser og ulike detox programmer

Finn ut hvordan du kan:

 • Fjerne fett direkte fra områder du ønsker å slanke bort
 • Forbedre sirkulasjon- og immunsystemet ditt
 • Hjelpe kroppen å avgiftes

Kontakt oss for en gratis konsultasjon på:
Telefon: 90560007/ 91540477
E-mail: post@bestshape.no
www.bestshape.no

Vi er en helhetlig helseklinikk som tilbyr fettreduksjon med Verju Grønn laser sammen med den eneste helkropp lymfedrenasje/pressoterapimaskinen som finnes på markedet. Vi innehar spisskompetanse innenfor ernæring, fedme, cellulitter og lipodem. Vi tilbyr også IV-terapi som ikke er mulig å oppdrive noen andre steder. Med vår helhetlige tilnærming og komplette behandlingstilbud gir vi deg effektive og varige resultater.

Tjenester:

  • Kroppskonturering
  • Lymfedrenasje
  • Vitamin IV
  • Kostholdsveiledning
  • Kroppsskanning I 3D og analyse
  • Fettfjerning med laser
  • Forbrenningsutredning
  • Vibrasjonstrening og behandling
  • Cellulittbehandling

Kroppskonturering:
Prøv vår Verju grønn laser – jobb på målrettede områder med direkte fjerning av fett som du ikke klarer å få bort selv. Ta kontroll over vekten din – målbart resultat etter 2-3 uker.

Verju green laser fjerner fett på vanskelige områder som mage, hofter, rumpe og lår. Den grønne laseren stimulerer fettceller til å tømme seg for innholdet og øker kroppens normale forbrenning. Fettcellene krympes og tømmer seg og det frigjorte fettet forbrennes gjennom de naturlige prosessene i kroppen, bare mye raskere. Fettcellene resettes og vil dermed begynne å fungere som sunne og friske fettceller igjen. Samtidig stimuleres og styrkes kollagenet i huden, noe som ytterligere forbedrer utjevningseffekten på huden. Ikke bare reduserer den omkrets og strammer opp, den motvirker også cellulitter. Behandlingen er smertefri, har null nedetid og ingen bivirkninger. Erchonia er verdensledende innen lavfrekvens laserteknologi og deres lasere er bevist å være både trygge og effektive gjennom uavhengige kliniske studier. Vår laser har 3 FDA-godkjenninger, og er den eneste kroppsformingsenheten som er godkjent for bruk av de med en BMI over 30+.

Ønsker du å vite mer om våre vektreduksjonspakker?

Ta kontakt for gratis konsultasjon på 90560007/ 91540477 eller post@bestshape.no  - www.bestshape.no

Lymfedrenasje:
Trenger du en storrengjøring av kroppen? Vi tilbyr effektiv lymfedrenasje som øker lymfe- og blodsirkulasjonen, fjerner vannansamlinger, og motvirker cellulitter.

Vår trykkterapimaskin stimulerer lymfekanalene, fremmer drenering av venene og overskuddsvæske. Dette er det eneste trykkterapi-systemet som gir en komplett rens av hele lymfesystemet. Det betyr ingen ubehandlede lymfeområder. Vi kan behandle legger, hofter, rumpe, mage, armer, skuldre, armhulene og hodet fra nakke til ansikt. 

Vår pressoterapi gjør mer enn å rense ditt lymfatiske system! Den er også designet for å fjerne blokkeringer og korrigere strømmen av lymfevæske, samt øke mikrosirkulasjonen. Dette “rengjør” lymfene og bidrar til raskt opptak av oksygen i blodet. I tillegg er behandlingen gunstig for å forebygge og bekjempe cellulitter og lipødem/lymfødem. 

Behandling med vår SlimUpDrain vil øke sirkulasjonen i bindevev, forbedre hudkvaliteten, øke energinivået, og bedre sirkulasjonen i beina. Lymfedrenasje hjelper deg også å kvitte deg med avfallsstoffer og bidrar til å redusere smerte og inflammasjon. I tillegg er den også veldig avslappende og aktiverer det parasympatiske nervesystemet for en god natts søvn.

Ta kontakt for å booke time på 90560007/ 91540477 eller post@bestshape.no - www.bestshape.no

IV-terapi
Få bedre helse og velvære med IV terapi og booster-shotsFøler du deg trett, utmattet eller har dårlig opptak av vitaminer og mineraler? Eller er du på søken etter optimal helse og velvære og ønsker å se sunn og frisk ut, mens du samtidig bremser aldringsprosessen i cellene dine? Få en rask energiboost og styrk immunforsvaret. Vår autoriserte og erfarne sykepleier har spesialisert seg innen intravenøse vitaminer og intramuskulær injeksjon under tilsyn av lege. Nyt en cocktail av forskjellige vitaminer og mineraler med effektiv opptak gjennom intravenøst drypp. Vitaminene pumpes direkte inn i blodstrømmen via drypp og du trenger ikke bekymre deg for opptak. Ønsker du en rask energi-boost samt styrket immunforsvar? Vitamin IV er blitt en kjendisfavoritt i Hollywood hvor den har blitt omtalt som “the party girl drip” og benyttes av travle mennesker som ønsker økt overskudd, energi og velvære på en trygg og enkel måte. Både norske artister som Tone Damli Aaberge og internasjonale superstjerner som Madonna, Rihanna og tidligere supermodell Cindy Crawford får vitaminer pumpet irekte inn i blodstrømmen. 

Les mer om IV terapi under https://www.bestshape.no/iv-terapi-2/ eller kontakt oss på:
E-mail: post@bestshape.no - www.bestshape.no

Kostholdsveiledning
Ønsker du å styrke tarmfloraen, øke metabolismen og fettforbrenningen eller forebygge livsstilssykdommer? Vår ernæringsfysiolog skreddersyr kostholdsprogram etter dine ønsker – og som er mulig å følge i en hektisk hverdag. Vi i Best Shape er opptatt av individet. Det er viktig for oss å ta tak i den enkelte klientens utfordringer og finne de behandlingsalternativene som faktisk fungerer. Hos oss kan du også teste dine gener hos verdensledende eksperter innenfor genforskning. 

Kontakt oss på 915 404 477 eller amt@bestshape.no - www.bestshape.no

Kroppsskanning og analyse:
Visualisert kroppsmåling som gir deg tilgang til å følge utviklingen din på din PC eller mobil.
Vår ProScanner bruker teknologi basert på infrarødt lys for å skanne kroppen i 45 sekunder. Skanneren tar et 360 graders 3D-bilde som i tillegg til å vise det rent visuelle, måler omkrets på forskjellige punkter, samt fettprosent.

Man får i tillegg opp aksepunkter i 3D, og kan dermed identifisere skjevheter eller andre kroppslige utfordringer – informasjon som kan benyttes i forebyggende trening.

Introduksjonspris: Kr 399,- (spar kr 350)

Bestill kroppsskanning og analyse på:
https://www.bestshape.no/timebestilling/ eller send en mail til: post@bestshape.no

;