Inge Thomas Ravlo

For informasjon om Rosacea, gå til Rosacea Norge sine hjemmesider på www.rosacea.no.

Inge Thomas Ravlo er PT  med spesialisering innen Ernærings og Treningsfysiologi.

Det vil si at han bruker ernæring og treningsveiledning for å hjelpe deg med ulike problemstillinger.

Han har høyere utdanning innen trening, ernæring, økonomi og medisinske fag og har en sammensatt fysiologisk kompetanse fra Usa, Sverige og Norge, med blant annet fordypning i ulike behandlingsteknikker , manuellterapi/avansert medisinsk treningsterapi (Advanced MTT ). Han er Medlem av American Society for Nutritionists og American Society of Clinical Neurophysiologi. Inge Thomas gir deg personlig trening rettet mot skadeopptrening / forebygging, vekttilpasning og ultimat fysisk utfordring.

Han tilbyr kostveiledning for vekttilpasning, matrelaterte sykdommer, hudlidelser, allergier og problemer med spisemønstre.

Er du plaget med smerter i rygg, skuldre/nakke eller knær eller har du ønsker om å endre på din livsstil for å oppnå en bedre fysikk, helse og/eller kroppsfasong, er dette mannen som kan hjelpe deg.

Inge Thomas har 20 års yrkeserfaring innen behandling og trening og en variert bakgrunn fra blant annet vektløfting, sykling og kampsport.

Han foreleser om ulike opptreningsteknikker og utfører hyppige småstudier på forbrenningspåvirkning ved hjelp av ergospirometri.

Han tilbyr kurs rettet mot forebygging av belastningsskader  for spesifikke yrker.

Førstegangskonsultasjon 2500.-

Oppfølging fra 1895.-/time.

93002500

E-post: itr@studioday.no

;