Treningsvideoer

Kjære kunder av Studioday.

Vi har laget noen treningsfilmer til dere. Det er enkelt produsert med mobiltlf på høykant så bær over oss med det. Konseptet er dag 1 og dag 2. Du trenger ikke annet utstyr enn to flasker vann og et gulv. Dag 1 er litt allround med rumpe, lår rygg og skuldre. Dag to har mye mage og armer. Vi bruker god tid på instruksjoner så filmene er lengre enn programmet behøver å være. Du klarer fint to runder dag 1 på ca 15 minutter etter hvert. Dag to bruker vi normalt 15 minutter på en runde med litt tempo etter innkjøring.

Vi har også laget en ryggfilm. Film nr 3 er et enkelt  ryggprogram de aller fleste kan bruke.  Det kan også brukes uavhengig av / i tillegg til de andre programmene. Ta kontakt med Inge Thomas (93002500) om du er usikker ifht din helsesituasjon. 

Dag 1

Første film er litt allround med god bruk av ribbeinskasse, pust samt ekstra rumpe, lår og skuldre.

Dag 2

Film nr 2 er noe allround med ekstra fokus på mage, holdning og armer. Du kan nok holde høyere tempo etter hvert og klare dette fint på 15 min.

Dag 3

Kjære kunder av Studioday. Kanskje du sliter med ryggplager eller bare har blitt litt stiv i rygg og skuldre etter noen uker hjemme. Her kommer et program de fleste kan bruke. Bruk god tid første gangen og lytt til instruksjonene.

Mange kjenner disse øvelsene godt men kanskje en liten påminnelse passer bra i disse dager.

Skulle du ha spørsmål om din rygg situasjon så kontakter du oss, det er helt gratis i disse dager.

;