Yoga

Yoga er trening for hele mennesket. Både fysisk, psykisk og spirituelt. De fysiske øvelsene virker direkte på stramme muskler og virker både forløsende og styrkende. Pusten er et viktig element i yoga, som bidrar til å bringe ro i sinnet og nervesystemet samt hjelpe kroppen i å gi slipp på stress og anspenthet som ligger i muskulatur og bindevev.

Yogatimen tilpasses etter dine/deres behov. Det kan være alt fra veldig dynamisk og svett til helt rolig og avspennende. Har du utfordringer med for eksempel rygg eller nakke kan timen tilpasses etter dette.

Uansett hvilken form du ønsker å praktisere ønsker vi å gi deg en god opplevelse og en myk og stressfri kropp etter timen.

Vi tilbyr yoga én til én eller til små grupper på maks 8 personer.

Ta kontakt med en av oss hvis du har spørsmål eller om du ønsker å bestille time!

Om oss

Johanna Myklebust
Yogaterapeut MIAYT & yogalærer RYT200

Utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i Oslo, i tillegg er jeg også utdannet yogalærer og yogaterapeut. Jeg har jobbet med undervisning, veiledning, coaching og terapi i forskjellige sammenhenger siden 2009. Jeg har tidligere jobbet mange år innen ledelse, personal og faglig utvikling.

Nettside: www.johannamyklebust.no

Jeg tar imot kunder i en til en yoga og små grupper.

Kontakt meg for å sette opp en time:

916 11 638 
Johanna@eunica.no

Mette Solberg
Yogalærer E-RYT200 og yogaterapeut

Utdannet yogalærer ved Nordiska Yogainstittutet i Stocholm der jeg har bygget på med kurs innen terapeutisk yoga. Jeg har jobbet med undervisning, veiledning og terapi innen både fysisk og psykisk helse siden 2001.

I tillegg er jeg utdannet gestaltterapeut MNGF fra Norsk Gestalt Institutt i Oslo med videreutdannelse innen traumeterapi.

Jeg tar imot klienter i en til en yoga og små grupper.

Nettside: ww.mettesolberg.no

Kontakt meg for å sette opp en time:

407 64 122 
post@mettesolberg.no

;